Over mij

Wie ben ik!

Hallo, ik ben Patrick van den Broek, en ik wil je meenemen op een reis die je leven kan veranderen. Op 52-jarige leeftijd en na een relatie van bijna 28 jaar waarin ik niet volledig mezelf was, ontdekte ik wie ik werkelijk kon zijn toen ik mijn authentieke zelf omarmde. Soms fiets je op een bakfiets om dan vervolgens 1e klas in een intercity te belanden. Mijn transformatie begon met een belangrijk inzicht: “ik leerde meer op mijn gevoel te vertrouwen in plaats van alleen op mijn ratio”.

Naast een diversiteit aan voltooide opleidingen als Master NLP, Time Line Therapy® en Coach ben ik ervaringsdeskundig op het gebied van Burn-out, Burn-on en depressie.

"Laten we samen jouw natuurlijk potentieel ontdekken en de beste versie van jezelf naar voren brengen. Neem vandaag nog contact met me op en begin jouw reis naar een authentieker, krachtiger en vervulder leven"

Vanuit eigen levenservaring

Opgegroeid in een streng religieuze omgeving, leerde ik nooit om mezelf te onderzoeken en op mezelf te vertrouwen. Ik was altijd goed in staat om de problemen buiten mijzelf neer te leggen, maar ik heb geleerd dat een groot deel van de oorzaak ligt in de beleving die ik heb. Door onder andere de belevingspsychologie en de Erisoniaanse hypnotherapie sta ik niet aan de gevolg kant van mijn verhaal maar aan de oorzaak kant van mijn verhaal en daar heb ik dus invloed op. Pas toen ik deze overtuigingen losliet, kon ik mijn ware kracht ontdekken. Soms wil je het cassettebandje niet inruilen voor een cd om er vervolgens achter te komen dat er ook Spotify is.

Wat moet je toch zonder die vastgeroest overtuigingen!

Ontdekken wat jij nodig hebt

Dankzij de ReflACT meting, die diep inzicht geeft in je natuurlijke zelf, ontdekte ik dat ik de neiging heb om in de splitsing te schieten, waardoor ik voor anderen onbereikbaar word. Daarnaast leerde ik om verantwoordelijkheid niet naar mij toe te trekken, maar daar te laten waar het hoort, en daardoor iedereen zijn eigen proces te gunnen. Door te leren om beslissingen niet impulsief te nemen, maar er een nachtje over te slapen en opnieuw te voelen, vond ik mijn ware kracht.

Als coach wil ik onder andere deze inzichten en ervaringen met jou delen. Mijn cliënten vertellen me vaak dat mijn humor en directe, maar respectvolle aanpak hen helpt om op een realistische manier naar zichzelf te kijken. Ik beluister je en verken met jou je transformatiemogelijkheden door jou te spiegelen, altijd met een vleugje humor, zodat je ook je schaduwkanten kunt omarmen.

 

Ik ondersteun je bij het vinden van antwoorden op je vragen

Wat mij uniek maakt als coach is mijn vermogen om direct en provocatief te zijn zonder de verbinding met jou te verliezen. Ik help je om jouw natuurlijk potentieel te ontdekken en te ontwikkelen, terwijl je met meer compassie naar jezelf kunt kijken. Mijn benadering, “ReflACT met Respect,” zorgt ervoor dat je je altijd gezien en gesteund voelt.

Laten we samen jouw natuurlijk potentieel ontdekken en de beste versie van jezelf naar voren brengen. Neem vandaag nog contact met me op en begin jouw reis naar een authentieker, krachtiger en vervulder leven.