Over mij

Aangenaam kennismaken!

Mijn naam is Patrick van den Broek, persoonlijk Beleving Coach en Life Coach bij PVB Coaching. Vader van drie zoons en inmiddels ruim 20 jaar ondernemer. Ik ben begonnen als praktiserend coach voor individuen die worstelen met levensvragen, burn-out verschijnselen of depressieve gevoelens.

Naast een diversiteit aan voltooide opleidingen als Master NLP, Time Line Therapy® en Coach ben ik ervaringsdeskundig op het gebied van Burn-out, Burn-on en depressie.

wie is Patrick van den Broek? en wat kan hij voor mij betekenen? Burn-out, Burn-on, Depressie
"Ben jij bereid om aan jezelf te gaan werken en niet bang om een spiegel voorgehouden te krijgen? Mijn hands-on aanpak is altijd integer en met respect voor jouw beleving en ervaring."

Vanuit eigen levenservaring

‘Dat kan anders’, dacht ik en startte een proces van grondig zelfonderzoek. Door eerlijk en realistisch naar mezelf, de situatie en mijn omgeving te kijken deed ik het ene na het andere inzicht op. In mijn helingsproces zijn humor, directheid, kwetsbaarheid en vertrouwen belangrijke factoren geweest. Deze gaven mij perspectief en handvatten en maakten mij stap voor stap weer sterk, onafhankelijk en levenslustig.

Nu ben ik in staat om vanuit mijn eigen levenservaring, aangevuld met specialistische opleidingen, jou verder te ondersteunen met je vragen en uitdagingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn verruimen, doelen stellen en persoonlijk leiderschap.

Ontdekken wat jij nodig hebt

Kwetsbaarheid zie ik als een grote kracht. Het vergt de nodige lef om je kwetsbaar op te kunnen stellen zodat je hinderende, vaste patronen kunt gaan doorbreken. Wat je doelstellingen en uitdagingen ook zijn, ik help je anticiperen op allerlei privé en zakelijk voorkomende situaties.

Door actuele situaties te onderzoeken en deze in de juiste context te plaatsen zul jij jouw eigen denken en handelen beter leren begrijpen en sturen. Met andere woorden, we kijken met een helicopterview naar jouw specifieke situatie zodat we ontdekken wat jij nodig hebt om het heft weer in eigen handen te nemen.

Ik ondersteun je bij het vinden van antwoorden op je vragen

Ben jij bereid om aan jezelf te gaan werken en niet bang om een spiegel voorgehouden te krijgen? Is er de intrinsieke wil om je bewust te worden van zowel je sterke als je zwakkere kanten en is een wens veranderingen door te voeren? Dan kan ik je ondersteunen bij het vinden van antwoorden, tot inzichten te komen en de regie over je eigen leven te (her)pakken. Mijn hands-on aanpak is altijd integer en met respect voor jouw beleving en ervaring maar ook met de nodige relativerende humor.