Blog

Vernieuwde website

PVB Coaching

Ik weet dat je nieuwsgierig bent, en het is heel goed om nieuwsgierig te zijn. Want dat betekent dat je dingen wilt leren. En alles echt alles dat je kunt leren, voorzie je van nieuwe inzichten en nieuwe begrippen. En je kunt zoiets namelijk, nietwaar? Mensen kunnen dat zoals je weet. En het is min of meer ook het juiste om te doen. Je zit misschien en kijkt naar deze nieuwe website via je mobiel of via een laptop. En dat betekent dat je onbewuste ook hier is. En kan horen wat er staat omdat je het in jezelf opleest.

Bij de kennismaking met mijn vernieuwde website zou het zomaar kunnen zijn dat je denkt: Wie is Patrick? Wat voor methodes gebruikt hij, welke vragen zal hij gebruiken, welk plaatje heb jij nu in je hoofd?

Je weet nooit wat er op het scherm staat totdat je het leest, toch? Laat staan van de website waarvan je niet wist dat ie vernieuwd is en je dat nu wel weet.

En het is voor je onbewust-zijn dat je nu leert hoe je, wat je leest kunt gebruiken om nog meer uit de website te kunnen halen.

Schrijvend op deze website tegen je als iemand die veel verstand heeft van communiceren met jouw onbewustzijn, raadt hij je aan naar die innerlijke stem te luisteren, die stem die met je meegaat, waar jij ook naar toe gaat, die stem die jou altijd in de juiste richting stuurt, die je vertrouwt, de stem van je onbewustzijn. Want wie zijn onbewustzijn niet vertrouwt…

Voel je dit als iets dat je begrijpt?

Vorig jaar sprak ik met iemand die jaren geleden een Coaching opleiding had gevolgd en hij zei dat iemand in een bijeenkomst tegen de ander had gezegd dat je maar beter naar deze muren kon luisteren want die hadden alles al gehoord wat er in die kamer was gezegd.

Hij wil namelijk dat je luistert naar dit verhaal dat gaat over de vernieuwde website, geschreven woorden, dat je straks weet waar jij ze vandaan kunt halen als de juiste vragen worden gesteld, vragen die jou onbewustzijn nodig heeft om te vertellen wat je voelt en wat je ervaart en wat je nodig hebt…

En dat is wat je echt graag wilt weten: hoe kun jij je verhaal vertellen waar iemand van denkt dat het inderdaad klopt omdat jij het hebt verteld, toch? Maar zoals het klokje thuis tikt, klopt het altijd, nu of later, nietwaar?

En ook al had je geen idee wat er komen ging, je hebt toch een goed gevoel over wat je hebt gelezen. Vroeg of laat kom je er allemaal achter, zoals ook mijn klanten erachter kwamen toen ze met mij samen gingen werken.

Onbewust was jij al veel wijzer en wist je eigenlijk al waarom jij op deze website kwam. Om beter te worden of misschien beter te zijn, om een beter onbewustzijn of om beter onbewust, te zijn…

Contact opnemen

Zit je met vragen naar aanleiding van het lezen van deze pagina? Neem dan contact met mij op. Ik beantwoord graag je vragen en help je verder.

Contact opnemen