Testimonials

Gouden Randje

Soms hebben dagen een uitzonderlijk gouden randje. Gister was er zo één. Ik heb heel erg genoten van het gesprek met jou. Het was een heel prettig gesprek én het raakte van alles aan. Het was fijn dat je mijn eigen metaforen daarin meenam. Ik voelde me daardoor tegelijkertijd gehoord en begrepen. Jouw opmerking over ‘dat je zag dat ‘het’ er al is’, dus dat ik daarvoor niet meer zo hard hoeft te werken raakt me op allerlei lagen tegelijkertijd. Ik zou er om kunnen huilen en lachen of in kunnen ontspannen op hetzelfde moment. Na ons gesprek trof ik mijn dochter in de keuken. Ze zijn binnen haar opleiding Social Work met persoonlijke ontwikkeling bezig. In dat kader vroeg ze mij welke kernwaarden ik in haar opvoeding heb willen meegeven. Dus ik begon mijn verhaal over: je hart durven volgen, authenticiteit, het avontuur aangaan, trouw zijn (aan jezelf), je kwaliteiten beschikbaar stellen aan de wereld, blijven groeien etc. En met mijn verhaal werd de lach op haar gezicht steeds breder. Dus toen ik haar wat vragend aankeek zei ze: ja… dat heb ik ook  opgeschreven. Ik dacht al dat dat het ongeveer zou zijn. We hebben het er nooit over gehad, maar zo doe jij :-)..   Het is er dus al en zij ziet dat ook aan mij. En toen snapte ik ook wat jij bedoelde toen je zei: ik kan zien dat het er is… en ik begreep ook dat dat klopte. Kortom, ik zit nog wat na te deinen en zal het allemaal wat tijd geven. Maar ik kan  wel ervaren dat ik een soort last van me af heb gelegd. Dus heel er veel dank daarvoor!! Blijf vooral vertrouwen op die gevoelige, intuïtieve kant van jou.

M

Directe maar Prettige manier

Patrick confronteert je met jezelf op een directe maar prettige manier. Al bij de intake benoemde hij een aantal zaken die me diezelfde avond nog aan het denken zette. Met verschillende technieken heb ik veel geleerd over mezelf en daardoor heb ik een aantal concrete punten die ik gebruiken kan en waar ik mee aan de slag kan.

Sjoerd

Meer inzicht gekregen

Erg fijn gesprek gehad en na enkele sessies meer inzicht gekregen op welke manieren ik het best mijn doelen kan behalen!

Luciano Da Ponte

Patrick luistert naar je

Patrick is een fijne en rustige Coach. Hij stelt je op je gemak en stelt reflecterende vragen, waardoor je snel bij de kern komt. De Time Line Therapy heeft mij opgeleverd dat ik nu meer ontspannen ben als ik in het openbaar of via Zoom voor groepen spreek. Waar ik daar eerst behoorlijk wat spanning ervaarde of zelfs een black out kreeg. Die angst heeft plaats gemaakt voor ontspannen en enthousiast! Super fijn en heel dankbaar voor. Ik ben er nu klaar voor om webinars voor Hoogsensitieve vrouwen te gaan organiseren. Thanks Patrick, keep up the good work!

E. Starrenburg

Respect voor je als persoon

Patrick is echt een hele fijne coach is mijn ervaring, hij luistert echt en stelt de goede vragen op het juiste moment. Het werkt zelfs nog dagen langer door na het gesprek. Soms plopt dezelfde vraag hier en daar zo weer eens op en zet je aan tot actie. We hebben ook Time Line Therapy® gedaan en dat is een hele prettige manier om emoties van gebeurtenissen van vroeger los te kunnen laten. Dit doe je één voor één en gaat echt vrij makkelijk en goed. Daarna voelde ik me een stuk lichter en ook dit werkt nog door wanneer de sessie allang afgelopen is. Super bedankt!

Lien Leussink

De ideale Coach

Patrick is een zeer gedreven, ervaren en professioneel persoon. Dankzij zijn rust, humor oplettendheid en directheid leent hij zich dan ook als de ideale Coach. Je voelt je direct bij hem op je gemak en kan je snel aan hem openstellen. Hij is eerlijk en oprecht, wat voor mij de juiste eigenschappen zijn voor een vertrouwde gesprekspartner. Om die reden kan ik hem dan ook aan iedereen adviseren.”

Marc van Wageningen

Ik vertrouw weer op mijn intuitie

Ik heb de Lifecoach sessies als erg verhelderend ervaren. We hebben bijvoorbeeld uitgezocht waar mijn competenties liggen en waar je verder in zou kunnen ontwikkelen. Door middel van de ACT® meeting en ook doormiddel van oefeningen zoals waardes uit te pluizen en deze op de juiste volgorde van belangrijkheid te zetten. Verder heeft hij mij tools aangereikt mbt communiceren naar anderen. En wat mij het meest heeft gebracht is dat ik heel goed op mijn eigen intuïtie kan varen. Een stukje zelfvertrouwen opbouwen eigenlijk dus. Het heeft mij zeker geholpen en veel gebracht

Tamara T

Zeer leerzaam ervaren

Ik heb jouw coaching sessies als zeer leerzaam ervaren, vooral de manier waarop je mijzelf liet nadenken over de dingen die er speelde en waar ik mee zat. En daar dan ook zelf een oplossing op laten verzinnen. Wat ik ook heel fijn vond is dat je direct bent wat voor mij de sessies nog leerzamer deed ervaren.

Jan Dekker

Met pakkende humor

Patrick is in staat om dusdanige vragen te stellen dat de ander wel moet gaan nadenken en voelen over zijn/ haar gedrag. Met pakkende humor weet hij, dat wat hij naar boven haalt door zijn vraagstelling, op fijne wijze te relativeren.

Joke Vermeer

Van worsteling met mezelf naar inzichten en mogelijkheden

Ik heb Patrick benaderd toen ik na een moeilijke periode op het werk worstelde met de vraag of ik nu eigenlijk deed waar ik gelukkig van werd. Ook had ik weinig inzicht in mijn sterke en minder sterke kanten. Door middel van gesprekken, oefeningen, Time Line Therapy® en tests heb ik nu een helder beeld van wie ik in de kern ben, waar ik goed in ben en welke competenties ik nog zou kunnen ontwikkelen. Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. Patrick creëerde vanaf het begin een vertrouwde en veilige omgeving, waardoor ik het idee had dat ik volledig open en eerlijk kon zijn. Wat ik ook erg prettig vond is de rust die hij uitstraalt en dat hij laat blijken dat hij echt meedenkt in oplossingsrichtingen. Ik ben ervan overtuigd dat dit mij heeft geholpen om nu de dingen te doen waar ik echt gelukkig van word. En, als het even ‘tegen’ zit mezelf weer te herpakken met de inzichten die ik door hem heb gekregen. Ik ben hier erg dankbaar voor!

Yvette

Patrick heeft mij laten zien hoe het is

Toen ik voor het eerst bij Patrick binnenliep, wist ik niet wat ik moest verwachten. Ik was mezelf niet, ik wist niet wat ik wilde en ik had geen enkel vooruitzicht naar de toekomst. Patrick heeft mij laten zien hoe het is om echt met mezelf, mijn onderbewustzijn, te communiceren en hem voor mij te laten ‘werken’. Hij heeft mij niet alleen de manieren getoond die voor mij werken om mijn doelen te stellen en mijn eigen leven weer in handen te nemen, maar vooral ook mij laten zien wie ik nu echt ben. Na een half jaar door Patrick te zijn gecoacht, ben ik nu op de weg naar mijn doelen en naar wat ik kan. Door middel van zijn humor, werkwijze en vertrouwen heb ik mijn eigen licht kunnen zien en heb ik er wat mij betreft een persoon in mijn leven bij waar ik altijd voor goede advies terecht kan. Zoals hij zelf altijd zegt: ‘Ik kan je handvatten aanbieden, maar je zal het zelf moeten doen’. Bedankt Patrick!

Gino Westein

Met respect voor de relatie

Patrick kan met respect voor de relatie en een vleugje humor duidelijk maken waar niet alleen je ontwikkel punten zitten, maar je ook helpen hoe je deze kunt inzetten om te groeien als mens!

Anand

Patrick luistert naar je wensen

Hij neemt de tijd voor je en vraagt wat je zelf wilt doen en aan wilt werken die dag. Hij luistert naar je wensen en gaat daarmee aan de slag. Vervolgens gaat hij opzoek naar opdrachten die jou kunnen helpen en die bij je passen.

N.P. Veltman

Wat Patrick siert is zijn plezierige menselijke houding

Patrick is één van die mensen die op professionele, gedreven en sympathieke wijze het contact met je weet te leggen. Grondige theoretische kennis van zijn vak koppelt hij aan een langjarige praktische ervaring als ondernemer en werkgever. Daarmee helpt hij je inzicht in jezelf te krijgen. Wat Patrick ook siert is zijn plezierige menselijke houding.

Freek

Hoe de ACT® meeting je helpt

In het begin van de sessies wordt er een ACT® meting afgenomen. Patrick gebruikt deze meeting als uitgangspunt voor het traject. Na het uitvoeren van de meeting wordt deze besproken. gaande het proces wordt deze meeting steeds gebruikt als kapstok voor de gesprekken. Dit helpt bij de bewustwording van je eigen proces waar je inzit. Patrick kan goed luisteren en staat open voor feedback. Ook geeft hij support om je inzicht te geven in je kwaliteiten en eigenschappen die je nog niet volledig benut.

H.K.

Fijne Coach

Fijne Coach die je helpt in de goede richting. Ik ben erg geholpen met de adviezen van Patrick. Echt een aanrader.

Sabine van der Heide

Een open, vertrouwelijke sfeer

Patrick’s methodische en doortastende aanpak, gecombineerd met zijn empathische vermogen en goede gevoel voor humor, zorgen voor een open, vertrouwelijke sfeer waarin persoonlijke vraagstukken constructief behandeld worden. De sessies met Patrick brengen mij steeds dichter naar mijzelf en bieden inzicht en manieren om de regie over mijn eigen denken en handelen te nemen.

Nathalie Schalke

Time Line Therapy® helpt echt!

Hartelijk dank voor de Time Line Therapy®. Mijn weg gestopte nare ervaring uit mijn jeugd zie ik nu op een andere manier. Heb het kunnen accepteren zoals het was en heb mijn vader kunnen vergeven. Ik voel daardoor minder druk in mijn lijf en dus meer ruimte in mijn leven. Nogmaals dankjewel. Ik zou het eenieder ander aanbevelen.

Sonja van Venrooij

Prettig coaching traject

Ik heb een prettig coaching traject gehad met Patrick; heb mijn verhaal kunnen doen en dankzij de vragen die Patrick stelde kwamen de antwoorden en oplossingen. Hij begeleid je op een rustige wijze naar inzichten en helpt je bij het behalen van je doelen.

C. Schlette

Menu