Wil jij jezelf écht goed leren kennen? Krijg in slechts 15 minuten antwoord op vele vragen!

De ACT®-meting

Wil jij jezelf écht goed leren kennen? ACT® is een slimme, innovatieve methodiek van HBM die op heldere, gedetailleerde wijze in slechts 15 minuten antwoord geeft op vele vragen, zoals: 

Welke kwaliteiten bezit ik van nature en welke niet? Benut ik al mijn kwaliteiten in mijn huidige functie? Op welke manier neem ik beslissingen? Hoe reageer ik onder druk? Hoe komt het dat ik zo reageer? Hoe kan ik meer energie halen uit mijn werk? Ben ik een natuurlijke leider?

De Analytical Competence Tool (ACT®) is een unieke online meetmethode die oog heeft voor de hele mens. Dit meetinstrument geeft richting bij ontwikkelvragen. ACT® gaat veel verder dan zichtbaar gedrag en cognitief denken. De meting maakt gebruik van woorden en uitvoerig geteste beelden. Juist deze combinatie van woorden en beelden maakt het uniek. Het houdt je een spiegel voor en laat je ontdekken wie je écht bent en hoe dat jouw dagelijks leven beperkt, bekrachtigt en bepaalt. 

Analytical Competence Tool (ACT®) houdt je een spiegel voor en laat je ontdekken wie je écht bent!

PVB Coaching werkt samen met myHBMcenter

Je kunt HBM (Human Being Management) toepassen bij iedereen en in alle organisaties. Het gaat jou en de organisatie meer slagkracht geven, omdat het de verborgen talenten en aangeleerde belemmeringen van de medewerker zichtbaar maakt.

HRM wordt Human Being Management

Wij geloven dat de mens meer is dan zijn uiterlijke gedrag. In zijn werk is de mens geen human resource, maar een human being. Wij begeleiden organisaties die dezelfde omslag van HRM naar HBM willen maken. Die de hele mens willen zien, inclusief zijn onbewuste. Wij veranderen ‘Human Resource Management’ in ‘Human Being Management’. Daarbij maken we gebruik van onze unieke Analytical Competence Tool (ACT®).

Dat is een schat aan stuurinformatie voor de organisatie. Daardoor kan de medewerker zich werkelijk gaan ontwikkelen en groeien naar de rol van intern ondernemer. De tijd is rijp voor een ontwikkeling van HRM (Human Resource Management) naar HBM. Wat dat oplevert? Gelukkige mensen in succesvolle organisaties.

Menu