Wil jij jezelf écht goed leren kennen? Krijg in hele korte tijd antwoord op vele vragen!

De ACT®-meting

Wil jij jezelf écht goed leren kennen? ACT® is een slimme, innovatieve methodiek die op heldere, gedetailleerde wijze antwoord geeft op vele vragen.

Wat kan ACT® betekenen?

• Inzicht in je competentieprofiel
• Je Natuurlijke Kracht: je kwaliteiten die bij je passen
• Je Natuurlijk Potentieel: Je nog te ontwikkelen kwaliteiten
• Je Prestatie Kracht: Die kwaliteiten die je inzet maar van nature niet bij je passen. Kosten veel energie.
• Je Terecht Onbenutte competenties: Die je niet ontwikkeld hebt en niet bij je passen
• Je Basishouding: Op welke wijze kun jij je talent beter benutten.
• De effecten als je als individu onder druk komt te staan.

Vragen zoals: Welke kwaliteiten bezit ik van nature en welke niet? Benut ik al mijn kwaliteiten in mijn huidige functie? Op welke manier neem ik beslissingen? Hoe reageer ik onder druk? Hoe komt het dat ik zo reageer? Hoe kan ik meer energie halen uit mijn werk? Ben ik een natuurlijke leider?

ACT® put uit het onbewuste (of ten minste het minder bewuste), door gebruik te maken van beelden waar een gevoelsmatige voorkeur of antipathie aan te geven is. ACT® maakt daarmee natuurlijke eigenschappen (aangeboren) en prestatie eigenschappen (aangeleerd) expliciet.
Door de onbewuste keuze voor beelden weet men niet waar hij of zij voor kiest.

ACT® biedt handvatten om te onderzoeken wat de innerlijke drijfveren zijn onder het uiterlijk gedrag. Het maakt bewust van mogelijkheden die nu nog onzichtbaar zijn. Het maakt duidelijk op welke wijze competenties worden ingezet en waarom andere competenties nog niet zijn ontwikkeld. Deze bewustwording is de sleutel tot echte verandering. Verandering die haar vruchten afwerpt voor mens en organisatie.

 

 

 

Analytical Competence Tool (ACT®) houdt je een spiegel voor en laat je ontdekken wie je écht bent!

PVB Coaching werkt samen met myHBMcenter

Je kunt HBM (Human Being Management) toepassen bij iedereen en in alle organisaties. Het gaat jou en de organisatie meer slagkracht geven, omdat het de verborgen talenten en aangeleerde belemmeringen van de medewerker zichtbaar maakt.

HRM wordt Human Being Management

Wij geloven dat de mens meer is dan zijn uiterlijke gedrag. In zijn werk is de mens geen human resource, maar een human being. Wij begeleiden organisaties die dezelfde omslag van HRM naar HBM willen maken. Die de hele mens willen zien, inclusief zijn onbewuste. Wij veranderen ‘Human Resource Management’ in ‘Human Being Management’. Daarbij maken we gebruik van onze unieke Analytical Competence Tool (ACT®).

Dat is een schat aan stuurinformatie voor de organisatie. Daardoor kan de medewerker zich werkelijk gaan ontwikkelen en groeien naar de rol van intern ondernemer. De tijd is rijp voor een ontwikkeling van HRM (Human Resource Management) naar HBM. Wat dat oplevert? Gelukkige mensen in succesvolle organisaties.

Menu